Call Center

Mimoza93 Travel Agency
Zgjedhje ideale per udhetim !

Presheve: +381 17 668 700
Zvicer: +41 76 41 80 736

Mimoza93, Zgjedhje ideale per udhetim

Rregullore dhe kushtet e udhëtimit

Udhëtari duhet të jetë në vendin e percaktuar për nisje së paku 30 minuta para nisjes së autobusit.

Nëse udhëtari nuk arrin të ndodhët në vendin e caktuar për nisje, agjensioni nuk e bartë përgjegjësinë për humbjen e udhëtimit nga ana e udhëtarit.si dhe qdo parregullsi te dokumetavete personale pergjegjesin e merr vet pasagjeri.  

Mimoza93, traditë dhe përkushtim

Mimoza93 është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura evropiane dhe botërore. 

Shërbime cilësore si:

  • Udhëtime me autobus super komod në të gjithë Europen
  • Rezervime me aeroplan në të gjitha shtetet kryesore të botës
  • Pushime verore dhe dimërore në resortet më të mira ne rajon dhe botë
  • Udhëtime të ndryshme grupore
  • Shopping tours në shtetet të ndryshme
  • Etj

Mimoza93 ©2005

Kërko linjat sipas datës
Autobusat

Foto galeria

Mimoza93 si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra, Gjermania, Belgjika, Austria për Presheve, Kosove, Maqedoni dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Mimoza93 ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Zhvilluar nga Mimoza93 Staff